ivag.blogg.se

for friends and family who are curious about what I'm up to on my travels. enjoy!

and it turned out pretty good

Publicerad 2014-02-28 09:35:43 i Allmänt,

Idag hade jag en såndär värdelös dag igen där jag kände mig ensammast i världen och bara ville hem till mamma och tryggheten. Gick upp, kände inte ens för att äta frukost men satte mig i "ätrummet"(the common room) och tänkte "nej nu gör jag det bästa jag kan av denna dag!" och trots att vädret var ganska tråkigt blev det den bästa dagen jag haft hittills!!
Ganska snart efter att jag satt mig där kom en tjej som jag träffat dagen innan och kommit ganska bra överens med. Vi drog på en film, hon berättade att hon skulle till Botanic Garden idag och jag frågade om jag kunde hänga med. Först gick jag ner på stan och uträttade lite saker (mer om det senare) och senare möttes vi upp för att dra oss mot Botanic Garden. Är egentligen inte jättemycket att se men vi hade det helbra ihop, åkte med hop-on-hop-off-färjan alldeles för långt för att vi glömde gå av vid rätt station, sprang runt och letade efter en adress som inte fanns och bestämde oss för tacos ikväll. GUUUUUD vad jag längtar efter den där tacon!! Så vi har handlat lite och nu väntar jag på att hon ska komma ut ut duschen så vi kan sätta igång, ÄR VRÅLHUNGRIG!! Har bara ätit ett äpple och kex som vi picknickade på i förmiddags, och min mage som är van vid hästportioner?! haha
Oh well, efter tacosen ska vi nog ut och ta en öl och lyssna på lite livemusik.

OCH angående ärendena på stan!
Har gjort av med ca $1200 idag, typ 8000:-
Känns hemskt. Hemskt fantastiskt.
Köpte ett greyhoundpass, så jag tar mig mellan byron bay-cairns och kan hoppa av och på när jag vill.
Så det mest fantastiska av allt! A diving course!!
5dagarskurs, två dagar teori och pooldykning, 3 dagar på revet med två nätters övernattning där. Även nattdyk. OH HUR BRA?! Och så får jag ju ett dykcertifikat på det förstås.

Nu ska jag gå ut till fröken från Nederländerna som jag glömt bort vad hon heter... heh så pinsamt...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela