ivag.blogg.se

for friends and family who are curious about what I'm up to on my travels. enjoy!

barnfritt

Publicerad 2014-05-31 10:28:53 i Allmänt,

Alla sex barnen ar ivag och hela garden ar fri fran monster. Inte bara monsterfri, Melissa och Jamie ar ivag pa brollop sa idag har vi gjort det vi ar allra bast pa jag och Vanessa. Sovit, atit, spelat hog 90talsmusik och en liten smula jobb (ridit och matat bebisdjur, kossan Elsa och geten Sven. Hardare jobb an sa klarade vi inte av idag. heh.) 
Sa vad gor man nar man har garden for sig sjalv och ingen bil? Tar tillvara pa den stora, tomma soffan och det alldeles for stora skafferiet med sotsaker, saklart! Ikvall ska vi se pa film och ata choklad - njuta av att ha soffan for oss sjalva! 
 
Nar vi inte lyssnar pa 90talsmusik kor vi denna pa repeat. 
 
Haha, efter vi hade hort den forsta gangen tyckte vi det var varldens helkonstigaste lat och morgonen efter nar jag vaknade satt Vanessa i sin sang och tittade pa mig "I havent been sleeping tonight, at all!! That bloody song is stuck in my brain and I dont even remember the lyrics!" Vi var helt enkelt tvugna att lara oss mer av laten och sedan dess har vi inte kunnat sluta spela den for den sitter hela tiden dar i huvudet och paminner oss om dess existens.. Ganska jobbigt, men OH vad den ar bra nu!! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela